Curs gratuït "Immersión digital en les pimes comercials"


L'Agència de Foment d'Innovació Comercial (AFIC) de l'Ajuntament de Quart de Poblet, organitza en col·laboració amb la Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, el curs gratuït "Immersión digital en les pimes comercials: com traure partit d'Internet en el nostre comerç"; dirigit a responsables d'empreses del sector comercial, emprenedors/res i representants de l'associacionisme comercial, amb l'objectiu de traslladar la importància de tenir presència online en les petites empreses i comerços locals.

Aquest curs s'impartirà dimecres que ve, 24 de gener, de 15 a 17 hores, en les instal·lacions de l'Agència (AFIC), situada en el carrer Jose Maria Coll, 8 (darrere de la Renault).

Per a participar només és necessari inscriure's enviant un correu electrònic a: [email protected] , amb les següents dades: nom i cognoms, DNI, adreça, e-mail, nom del comerç/empresa i telèfon.

Tal com indica la regidora de Comerç, Maite Ibañez, des de l'AFIC s'han planificat diferents actuacions per a l'any 2018, tant formatives, incidint en la immersió digital i l'ús de xarxes socials i l'atenció/millora de la comunicació amb el client, com de dinamització comercial, a través del conveni amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), la Fira de Comerç, els Premis "Q" i el portal del comerciant, aparador en el qual el comerç local pot exposar els seus articles, promocions, iniciatives..

Tot açò amb l'objectiu de comptar amb instruments i eines per a arribar a més persones, posar en valor el que ofereixen els comerços de Quart i fer-los més visibles.

Comentarios

    Esta noticia no tiene comentarios.

Deja tu comentario

Al comentar aceptas los términos de uso y política de privacidad.